Voel je anders - Voel je vrij

Stiltevaarten

In stilte genieten van de prachtige natuur op het water? Dat kan tijdens onze stiltevaart. In onze elektrische vlet van 7,5 meter varen wij naar prachtige plekjes om daar in stilte te mediteren. Het ultieme meditatieve moment om je één te voelen met de natuur. Samen met een groep van max. 10 personen ga je die uitdaging aan. Daarnaast krijg je uiteraard uitleg over de techniek en de kans om daarmee te oefenen. Een unieke ervaring! 

Meditatie op het water

De meditatie, het water en de natuur helpen je op stilte en rust te vinden. Letterlijk en figuurlijk. Stilte is namelijk een gelegenheid om eens een goed gesprek met jezelf te voeren. Dit doen we al varend door de kleinere sloten in de polder en over de Kagerplassen. Na afloop van de vaart vindt een evaluatie plaats onder het genot van een verrassende versnapering. 

Een stiltevaart reserveren?  

Ga jij deze uitdaging aan? Marga en Marcel begeleiden de stiltevaart en deze is te reserveren voor een dagdeel, van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. Kosten van de vaart zijn € 50,- euro per persoon. Er is een maximum aantal van 10 personen per dagdeel.

Locatie

Het opstapadres is Vrouw Vennepolder 3 in Oud Ade. Vanaf daar vertrekken we per boot de mooie polder in.