Voel je anders - Voel je vrij

Meditatie

Met mediteren creëer je rust en balans bij jezelf. Je voelt je tevreden en bent gelukkig. Dankzij meditatie haal je het beste uit jezelf. Gewoon, door jezelf te zijn en niets te doen. Depressie, lusteloosheid, verdriet, angst, allemaal gevoelens die ervoor zorgen dat we niet goed meer kunnen functioneren. Ren jezelf niet zo voorbij! We moeten dit, moeten dat, en voelen hier de druk en stress van. Dit drukt zwaar op ons, waardoor we onszelf niet meer kunnen vinden. 

Mediteren kun je leren 

Tijdens de meditatietraining leer je om te gaan met deze gevoelens. Als je meer spieren wilt kweken dan train je dat in de sportschool. Het vraagt tijd en discipline voor het gewenste resultaat. Dit geldt ook voor meditatie; als je resultaat wilt, dan moet je oefenen. Zo neemt Marga je mee in het hele proces. Daardoor krijg je inzicht over hoe meditatie precies werkt, welke verschillende soorten er zijn en is er uiteraard eerst tijd om het mediteren te oefenen. Want, mediteren kun je leren! 

De sessie en kosten 

De meditatiesessie duurt een uur. Voorgaand aan de meditatie vindt een gesprek plaats van minimaal 5 tot maximaal 30 minuten. Marga gaat daarin samen met jou opzoek naar de blokkades. Daarna volgt de meditatie van minimaal 30 minuten. Kosten hiervan zijn € 85,- euro per uur (nu met € 35,- korting maar € 50,- per uur) en gratis toegang tot online meditaties.

Voor individueel mediteren, boek een consult. Voor mediteren in de groep, dat kan op woensdagmiddag, gratis.
Dit kan ook online gevolgd worden, gratis.

Locatie 

Vrouw Vennepolder 3 in Oud Ade.