Voel je anders - Voel je vrij

Consulten

‘Wie ben ik eigenlijk?’, één van de moeilijkste vragen om te beantwoorden. Maar aan de andere zo simpel: je bent wie je bent. In dit consult leer je om je eigen bewustwording en zelfkennis te vergroten. Aan de hand van lichaamssensaties komen gevoelens aan bod waar we mee aan de slag gaan. Of dienen er misschien andere issues aan waarvan je niet wist dat ze er zaten. Door het vergroten van het zelfbewustzijn en je zelfkennis kom je écht tot je kern van wie jij bent.  

Werken aan de relatie met jezelf

De belangrijkste relatie van een persoon is de relatie met zichzelf. Dat is tegelijk ook de relatie waar men de meeste invloed op kan uitoefenen. De relatie met jezelf is daarentegen ook het meest moeilijk zichtbaar, maar hulp kan veel inzichten bieden. Door middel van een intake zoek je onder persoonlijke begeleiding van Marga of Marcel naar de gevoelsblokkades. In de consulten die volgen ga je hiermee aan de slag om zelf weer Blij Bewust te worden.

Stiltevaart coachsessie inclusief reflectie

Uit de stilte komen de meeste antwoorden. Vind innerlijke rust tijdens een betoverend consult van 1,5 uur met Stiltevaart en Reflectie. Dit unieke ervaringsmoment biedt jou de kans om de hectiek van het moderne leven achter je te laten en diep in jezelf te duiken.

Consult en kosten

Het consult duurt 75 tot 90 minuten. Kosten hiervan zijn € 85,- euro (nu met € 35,- korting maar € 50,-) per consult. Dit persoonlijke onderzoek onder begeleiding is van maandag t/m donderdag te reserveren op de volgende tijdstippen:

  • 09.00 uur
  • 10.30 uur
  • 13.00 uur
  • 14.30 uur
  • 16.00 uur

Wil je een consult reserveren? Dat kan in de shop of telefonisch via Marga op 06 20342947.

Locatie

Vrouw Vennepolder 3 in Oud Ade.