Voel je anders - Voel je vrij

Over Blij Bewust

Sinds 2020 maken wij door middel van onze diensten mensen Blij Bewust-er. Hierbij streven we naar een Blij Bewust zijn. Blijheid is een ‘zijnstoestand’ en een staat van blijheid is prettig en maakt het leven lichter. Want lichte energie lost meer problemen op dan zware energie, zoals zorgen maken of chagrijnig zijn. Veel hangt af van hóe we zijn, niet wát we zijn. Dat geldt ook voor onze maatschappij: Hoe gaan we met elkaar om? In plaats van ‘wat ben je in de hiërarchische structuur’?

Een opgeruimd hoofd

Het doel van Blij Bewust is dat we vaker blij zijn, met een lichter gevoel en een opgeruimd hoofd als gevolg. Als de ruimte er is, richten we ons op dingen waar we blij van worden. Maar hoe doen we dat, het hoofd opruimen? In de sessies gaan we op zoek naar blokkades in je hart en hoofd en met die uitkomsten zoeken we naar jouw kwaliteiten achter die blokkades. Door het opschonen van je hoofd, krijgt je energie een nieuwe boost en wordt het bewustwordingsproces gestimuleerd. Zo zet je jezelf aan tot een mogelijk nieuwe houding: Blij Bewust.  

Doorbreken van patronen

Wil jij af van een bepaalddenk- of gedragspatroon? Wil jij ook wel eens anders denken, maar kom je steeds weer bij het ‘oude’ terecht? Uit je hoofd, naar je hart is een pad. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar jezelf. Door een andere manier van denken ontdek je een andere staat van je gemoedstoestand, waardoor je nieuwe inzichten krijgt. Door dit te bereiken is uit je comfortzone treden belangrijk. Ontdek je eigen kracht, kennis en kunde! Zie je dat zitten? Reserveer dan de sessie die jou aanspreekt in onze shop.

Marga van der Poel

Marga is opgegroeid in het landelijke Rijpwetering, met hardwerkende ouders die een veehouderijbedrijf en boerenkaasmakerij hadden. Toen zij 6 jaar was is Marga’s jongere zusje verdronken, wat veel impact had op het gezin. De werkmoraal in het gezin werd hierdoor alleen maar sterker. Op eigen kracht heeft Marga de opleiding Levensmiddelentechnologie aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch afgerond.

Verzameling van kennis

Tijdens haar verdere loopbaan heeft Marga veel kennis opgedaan. Zo heeft zij onder andere gewerkt als leidinggevende in productiewerk, secretarieel- en commercieel medewerker, als kwaliteitsbewaker en telefoniste. Daarnaast zijn er een aantal nevenactiviteiten waar Marga actief in was. Zoals in de politiek, voor de kerk, als voorzitter van de peuterspeelzaal (6 jaar) en van de landelijke ‘Bond van Boerderijzuivelbereiders’ (7 jaar). Met al deze opgedane kennis heeft Marga zo’n 5 jaar een maatschap gehad met haar broer op het veehouderijbedrijf met boerenkaasmakerij van haar ouders. En vervolgens 17 jaar als eigenaar van Wei4All. Daar werkte zij aan bacteriologisch onderzoek, ontwikkeling en het vermarkten van weidrank.

Iedere dag werken aan (wel)zijn

Dankbaar is Marga voor alles wat ze geleerd heeft van haar ouders, in de kerk, op school, maar ook van workshops en trainingen die zij heeft gevolgd. Marga werkt er nog iedere dag aan haar (wel)zijn en leert daardoor meer haarzelf te zijn. Haar doel is dan ook om ervaringen, gevoel en positiviteit naar anderen over te brengen.

Certificaten Marga:

  • Zijnsbewustzijn
  • Quick Healing Touch
  • Reiki I en II
  • Psychosociale basiskennis
  • HBO levensmiddelentechnologie

Marcel de Wit

Marcel is geboren in 1965 in Den Haag. Opgegroeid in een gezin met een automobielbedrijf waar hij en zijn broers de eerste stappen hebben gezet. Vervolgens is Marcel onder andere werkzaam geweest in de financiele sector, in het verzekeringswezen, in de makelaardij, de boekhouding, financiele planning, fiscale adviezen en ICT. Marcel stond aan het roer van een bedrijf met 38 man personeel.

Spirituele draai

In 2018 heeft Marcel een opleiding gevolgd tot healer en reader. Dit om mensen te helpen geestelijk te groeien en de gaven die ze vanaf hun geboorte bezitten, te benutten. Dit is dus dé spirituele draai in zijn carrière geweest. Het zakenleven bekijkt hij sindsdien op een holistische wijze. Coaching en educatie op het gebied van vroegere werkzaamheden gaat hij dan ook zeker niet uit de weg. Naast deze mooie stappen, heeft Marcel drie mooie dochters waar hij enorm trots op is. Zijn bijdrage aan een betere wereld is op dit moment de ambities die hij heeft.

Certificaten Marcel:

  • Tibetaans lichtwerk
  • HBO financieel adviseur
  • Studerend voor energetisch coach