Voel je anders - Voel je vrij

🌟 Workshop: “Hartsgenezing”: De Magie van Onvoorwaardelijke Liefde en Ho’oponopono Vergeving” 🌟 Zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober

🌟 Ontdek de Kracht van Onvoorwaardelijke Liefde & Ho'oponopono! 🌿 🌟 Ben je op zoek naar diepgaande inzichten, heling en verbinding? Dan is onze tweedaagse "Hartsgenezing" workshop precies wat je nodig hebt! 🌟

🌿 Laat je hart verwelkomen met warmte tijdens onze welkomstregistratie en maak kennis met medereizigers. Ontmoet onze inspirerende facilitators, Marcel en Marga, en leer over hun spirituele reis.

🌿 Duik in een diepgaande meditatie, de Oude Cheng, gevolgd door het uiten van jouw drie krachtige intentiewoorden voor de dag.

🌿 Ontdek de betekenis van het hartchakra en leer krachtige oefeningen die je hart openen en balanceren. Deel je intenties met de groep en voel de magie van verbinding en begrip.

🌿 Versterk je relatie met de natuur tijdens een serene Stiltevaart over de Kagerplassen, omringd door rust en eenheidsbewustzijn.

🌿 Laat je creativiteit stromen tijdens onze creatieve expressiesessie, waar tekenen en schrijven je emoties tot leven brengen. Deel je creaties en ontdek de kracht van gedeelde ervaringen.

🌿 Leer de diepgaande kunst van Ho’oponopono, een ritueel dat vergeving en genezing biedt voor oude wonden. Laat los, reinig je energie en maak plaats voor vernieuwde kracht.

🌿 Onderzoek jouw projecties in het dagelijkse leven en ontdek hoe ze je relaties beïnvloeden. Deel je inzichten in een groepsgesprek en voel de kracht van gedeelde groei.

🌿 Beleef een betoverende avond vol plezier en verbondenheid tijdens ons kernwaardespel en chakra-kwartet, terwijl we samen genieten van een heerlijk vegetarisch diner.

🌿 Sta op zondag op met een meditatieve ochtendwandeling en ontbijt voor een diepere innerlijke reis.

🌿 Versterk je band met de natuur en ontdek diepgaande verbindingen tijdens onze affirmatie-uitreiking.

🌿 Ervaar een krachtig loslaatritueel en laat oude lasten achter voor een gevoel van vernieuwde energie.

🌿 Oefen onvoorwaardelijke liefde tijdens rollenspellen en neem deel aan een transformerende Ho’oponopono-vergevingsceremonie.

🌿 Sluit af met een groepsevaluatie en vier de persoonlijke groei die je hebt doorgemaakt.

Doe mee aan onze “Hartsgenezing” workshop en ontdek de transformerende kracht van onvoorwaardelijke liefde en Ho’oponopono. Een reis vol inzichten, heling en verbinding wacht op jou! 🌟🌿 #Hartsgenezing #OnvoorwaardelijkeLiefde #Ho’oponopono #Transformatie #PersoonlijkeGroei

Let op: Tijden kunnen variΓ«ren op basis van de groepsbehoeften. Meld je nu aan voor deze unieke ervaring voor de eenmalige introductieprijs van slechts €375, inclusief 2 stiltevaarten, overnachting, lunches en diner, rond de Kagerplassen! Woon je in de buurt en hoef je niet te overnachten dan is de prijs € 265,00. βœ¨πŸš£β€β™€οΈ Beperkte beschikbaarheid, mis dit niet!