Voel je anders - Voel je vrij

Sekhem Heling en Meditatie cursus

Altijd al eens willen doen wat je écht wilt, maar durf je niet? Nog steeds leven naar wat anderen van jou verwachten. Veel mensen zitten 'vast' in bepaalde situaties. Deze bijeenkomst helpt je anders te gaan denken. Schrijf je snel in.

Met mediteren creëer je rust en balans bij jezelf. Je voelt je tevreden en bent gelukkig. Dankzij meditatie haal je het beste uit jezelf. Gewoon, door jezelf te zijn en niets te doen. Depressie, lusteloosheid, verdriet, angst, allemaal gevoelens die ervoor zorgen dat we niet goed meer kunnen functioneren. Ren jezelf niet zo voorbij! We moeten dit, moeten dat, en voelen hier de druk en stress van. Dit drukt zwaar op ons, waardoor we onszelf niet meer kunnen vinden. 

Wat kan Sekhem-energie doen?

Alle energetische genezingsmodulen hebben toegang tot universele levenskracht-energie en kanaliseren deze voor genezing, welzijn en spirituele doeleinden. Ze kunnen er andere namen voor gebruiken zoals bron” of “alles wat er is”, maar hetzijn allemaal dezelfde energieën. Levenskracht omvat een oneindig aantal en verscheidenheid aan frequenties, variërend van de lage dichte frequenties van materie tot ultrahoge en lichtgolven van de hogere rijken (mystiek, engelachtig, enz.). Reiki en Sekhem vallen ergens binnen dit bereik. Elke subtiele energiegenezingsmodule werkt met een bepaalde frequentie van dezelfde levenskrachtenergie maar elk heeft zijn eigen karakter en genezende eigenschappen. Sekhem genezing is hart-gecentreerd. Dit is een belangrijk kenmerk, maar niet uniek. Veel modulen zijn hartgericht omdat het hart zo’n centrale rol  speelt bij het creëren van samenhang, balans, genezing en verbinding.

De sessie en kosten

De meditatiecursus is een uur per week gedurende 4 weken. Tijdens de online sessie bespreken we de theorie en de opbouwoefeningen. En gaan we de opbouwoefeningen oefenen. Iedereen kan na 4 weken de totale sekhem Heling en Manifestatie Meditatie onder de knie hebben en zelf verder oefenen. 1 week voor aanvang ontvang je de lesstof ter voorbereiding op de eerste les. De kosten zijn € 50 per deelnemer en de startdatum is 24 augustus 2022.

Liever individueel mediteren? Boek een consult.

Locatie

Online, Facebook live.