Voel je anders - Voel je vrij

‘Het lelijke, jonge eendje’

Gebeurtenissen in het verleden kunnen je maken tot wie je bent. Hoe je denkt en dingen aanpakt bijvoorbeeld. Ontdekken wat je dwars zit en hoe je die gedachten positief kunt omdraaien. Dat en meer komt voorbij in deze bijeenkomst.

Het is moeilijk om een zere plek aan te wijzen in wat je ‘dwars’ zit. We onderzoeken het met behulp van verhalen, met hulp van de natuur, met gebruik van energie (reiki), dansen, schrijven of met afbeeldingen. Je staat verbaast over wat er tegen jou gezegd wil worden. Je kiest zelf de methode die bij jou past. Zo werken we tijdens deze training bijvoorbeeld met affirmaties: ‘Ik ben dankbaar, gezond en welvarend’. Is dit iets voor jou?

Data bijeenkomsten

 • Vrijdag 12 november 2021
 • Vrijdag 28 januari 2022
 • Vrijdag 18 maart 2022
 • Vrijdag 20 mei 2022
 • Vrijdag 15 juli 2022
 • Vrijdag 16 september 2022

Praktische info

 • Thema: ‘Het lelijke, jonge eendje’
 • Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur
 • Aantal: maximaal 8 personen
 • Kosten: € 85,- euro per persoon
 • Begeleider: Marga van der Poel