Voel je anders - Voel je vrij

Werkelijkheid

Het begrip werkelijkheid is een aanduiding voor de wereld waarin we leven. Ieder mens heeft zijn of haar eigen werkelijkheid. Tijdens deze bijeenkomst praten we erover, werken we ermee en leren we ervan. Schrijf je snel in.

Wat is waarheid? Elk mens heeft andere ervaringen en kan zijn eigen waarheid ontwikkelen. Algemeen belang is beredeneerbaar; wat is in het belang van zo veel mogelijk mensen? Een middenweg is vaak het compromis. We zoeken naar harmonie, zodat zoveel mogelijk mensen tevreden zijn. Deze laatste weg is de weg van de liefde. Niet de beredenatie van een persoon is het meest belangrijk, maar juist dat mensen gehoord worden. Door hier het verschil in te voelen en bij jezelf na te gaan, kun je erachter komen wat jouw bijdrage is in een kwestie. Wil jij hiervan leren? 

Data bijeenkomsten

 • Vrijdag 5 november 2021
 • Vrijdag 21 januari 2022
 • Vrijdag 4 maart 2022
 • Vrijdag 6 mei 2022
 • Vrijdag 1 juli 2022
 • Vrijdag 2 september 2022

Praktische info

 • Wanneer: vrijdag 24-09-2021
 • Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur
 • Aantal: maximaal 8 personen
 • Kosten: € 85,- euro per persoon
 • Begeleider: Marga van der Poel