Voel je anders - Voel je vrij

Doen wat je écht wilt

Altijd al eens willen doen wat je écht wilt, maar durf je niet? Nog steeds leven naar wat anderen van jou verwachten. Veel mensen zitten 'vast' in bepaalde situaties. Deze bijeenkomst helpt je anders te gaan denken. Schrijf je snel in.

‘Zijn’: doen wat je eigenlijk echt zelf wil. Leef je nog het leven wat jou aangeleerd is of weet je wat jouw taak hier op aarde is? Of denk je dat je het weet maar twijfel je (soms) nog? Kijk je diep van binnen naar wat je echt wil? Weet je wat jouw valkuilen zijn? Heb je zelf weleens gereflecteerd naar jouw handelen in bepaalde situaties? Of mag juist alles er zijn zoals het is? Want dat geeft ‘rust’. Wil jij dit ook ervaren? 

Data bijeenkomsten

 • Vrijdag 15 oktober 2021
 • Vrijdag 3 december 2021
 • Vrijdag 4 februari 2022
 • Vrijdag 1 april 2022
 • Vrijdag 3 juni 2022
 • Vrijdag 5 augustus 2022

Praktische info

 • Thema: Doen wat je écht wilt
 • Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur
 • Aantal: maximaal 8 personen
 • Kosten: € 85,- euro per persoon
 • Begeleider: Marga van der Poel